(ФОТО)Хаос во здравството во Охрид: Медицински персонал во униформа се шета низ градот

Охрид

На социјалните мрежи кружи фотографија од Јавна здравствена установа во Охрид, која не е именувана, на која јасно се гледа како за здравствените работници не важат никакви правила.

Имено на фотографијата се гледа како медицински персонал во униформа се шета низ градот.

Ова е јасен доказ за неработењето и неконтролирањето на министерот за здравство врз здравствените работници кои се во својство на граѓаните.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged