(ФОТО)Контејнерите во Дебрца со недели стојат полни со отпад

Регион

Жителите на Дебрца се жалат дека контејнерите во општината речиси две недели стојат преполни со отпад, а директорот на јавното комунално претпријатие ништо не презема.

„Ево градоначалников на Дебрца каков директор има поставено на комуналното, две недели е ова вака, а секој ден го гледа градоначалникот, директорот, работниците и никој не реагира”- вели жител на Дебрца во својата објава на социјалната мрежа фејсбук, преку која реагира на проблемот.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged