(ФОТО)Невремето предизвика низа проблеми во охридската општа болница

Охрид

Силното невреме кое попладнево го зафати Охрид, предизвика низа проблеми во охридската општа болница.

Од силниот дожд проследен со град таваните во болницата прокапеа, а во дворот се направи помало „езерце“.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged