(ФОТО+ВИДЕО)Директорот на „Водовод“ има пари за кафани, нема за цевка во Пештани

Охрид

Жителите на Пештани се жалат на пукната водоводна цевка од која истекува вода.

Пештанци велат дека дефектот стои подолго време. Додаваат дека и покрај нивните пријави до ЈП „Водовод“ за проблемот, оттаму нема никаква реакција.

-Директорот на претпријатието има пари за по кафани, а нема за да смени една водоводна цевка, коментираат пештанци.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged