(ВИДЕО)Голема тепачка на паркинг во Струга – оштетен луксузен автомобил

Регион

На ден 24.06.2019 гoдина во 14 часот, на паркинг на улицата „Маршал Тито“ во Струга, нарушен е јавниот ред и мир со насилство извршено од неколку лица врз Д.А. (27) од струшкото село Заграчани. Полициската станица презема мерки за идентификација на учесниците во насилството кои, подоцна извршиле и оштетување на патнички автомобил, сопственост на оштетениот.

Rrahje në Strugë për vendparkim

Rrahje në Strugë për vendparkim

Posted by KOHA on Tuesday, June 25, 2019

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged