(ФОТО) Каков пречек им нуди Охрид на туристите ?

Охрид

Најголемиот туристички центар во Македонија, Охрид, на туристите им нуди пречек со казни.

Имено нашата редакција вечерва регистрираше како на два автомобили со странски регистарски таблици им беа поставени шепи од страна на вработените на паркинзите во Охрид.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged