Кражба во Струга

Регион

На 05.07. 2019 година, околу 11,30 часот, во објект на улицата „Маршал Тито“ во Струга, непознат сторител извршил кражба и одземал артикли од рафтовите. Се преземаат мерки за негово пронаоѓање по што ќе следи соодветен поднесок.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged