Граѓаните реагираат кон в.д градоначалникот Георгиески на нефункционалната Месна заедница во Пештани

Охрид

Жителите на Пештани регираат кон в.д градоначалникот Георгиески за нефункционалноста на Месната заедница од самото самоизгласување.

hСликите објавени на Фејсбук покажуваат нечовечки третман кон ова населено место, за што оттаму предупредуваат дека за брзо ќе има избори, а самата Локална власт ќе се појави да побара гласови токму од нив.

Фото: Фејсбук Томислав Бакулески

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged