Анкета на „Макфакс“: ВМРО-ДПМНЕ ќе дојде на власт за една година со Христијан Мицкоски

Македонија

Во онлајн анкетата што ја спроведе истражувачкиот центар на „Макфакс“ на прашањето: „Кога и како ќе дојде ВМРО-ДПМНЕ на власт?“, најголем дел од учесниците – 42,4 отсто одговориле дека ВМРО-ДПМНЕ ќе дојде на власт за една година со Христијан Мицкоски.

Целосното истражување можете да го прочитате на МакФакс

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged