Пукање меѓу ученици во ЕМУЦ

Охрид

Ученик пукал во соученици во средното училиште ОЕМУЦ „Свети Наум Охридски“.

Според првичните информации има повредени од барутните честички, за среќа нема загинати. СВР Охрид врши увид на лице место. Со подетални информации наскоро.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged