(ФОТО) Поставени знаци „забрането пливање“ на плажите Партизан и Младост

Охрид

После 21 година во Охрид, прв пат на потегот од Самоилова тврдина на плажите кон Партизан, Младост се поставени знаци забрането пливање.

Колекторот после толку години не е во функција и ова е причината поради која капењето е забрането.

Ало фотелјаши, вие што се грижевте, што кажувате дека ќе не биде дали сте нормални?
До кога ќе го уништувате и она малку убаво што остана во Република Македонија? 

Криминалци едни неспособни!
Се работи за здравјето на луѓето, за уништување на природа, за уништување на туризмот! – пишува на неговиот фејсбук профил универзитетскиот професор Самоил Малчески.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged