(ФОТО) За Охрид дури и Тито тргна контра СДСМ и ДУИ

Охрид

Еден од најжестоките поддржувачи на владата на Заев професорот Тито Беличанец со остри критики за СДСМ и ДУИ за она што се случува во Охрид.

Јавно повикан да реагира за противправната градба во Охрид која ја прават членови на ДУИ кои се толерирани од градоначалник од СДСМ , Беличанец бара апс за луѓето на ДУИ и оставка за охридскиот градски татко од СДСМ.

Професорот Беличанец важи за еден од најревносни бранители на политиките на актуелната влада.

Извор: expres.mk

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged