(ФОТО) Голем пожар ги пеплоса бараките во кои е сместен едриличарскиот клуб во Струга

Регион

Опожарен е цел хангар каде што беше сместен едриличарскиот клуб и предизвикана е голема материјална штета.

Нема повредени цивили, а еден пожарникар е хоспитализиран поради труење од чад.

Причините за пожарот не се познати. По целосното гаснење, екипи на крим техника ќе работат на утврдување за причините. 

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged