Директорите и вработените во работно време на партиска трибина

Охрид

Премиерот и лидер на СДСМ Зоран Заев денеска на средба со в.д градоначалникот Константин Георгиески и во Центарот за култура „Григор Прличев“ на отворена трибина „Силна економија – шанса за сите“.

На денешната трибина за време на своето работно време локалната и државна администрација во Охрид беше ангажирана за присуство на трибината. Наместо на работните места директорите и вработените со присуство на трибината.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged