Да помогнеме во обновата на едриличарскиот клуб во Струга

Регион

Сите кои сте во можност донирајте за обвнова на едриличарскиот клуб во Струга кој беше лоциран на „Машка плажа“ и изгоре пред неколку денови.

Во хуманитарната акција се вклучија и Марко и Сара, кои ги продаваат своите играчки за да соберат средства за обнова на клубот.

ДА ИМ ПОМОГНЕМЕ

Донациска сметка 200003476774193

Назив: Донации за снегар Стопанска банка

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged