(ФОТО) Како Струга нема друга: Од град на поезијата, стана град на депонии

Регион

На социјалната мрежа Фејсбук објавена е фотографија од изгледот на Струшката автобуска станица. Коментарот на фотографијата  е:

“А автобуска во Струга?😫
Баш денес сликав неколку фотографии кога пристигнав од Белград. Срамота, депонија”.

Во екот на летната сезона во Струга никогаш не било позагадено и позатрупано со ѓубре.

Од град на поезијата, СДСМ и ДУИ успеаја да направат град на нечистотијата!

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged