(ФОТО) Каква вода пијат жителите од улицата „Македонски просветители“

Охрид

Жителите на улицата „Македонски просветители“ во Охрид се жалат дека во водата за пиење имаат песок. 

Тие до редакцијата на ОХРИД 24 испратија и фотографии на кои јасно се гледа дека водата е со песок.

Тие бараат од надлежните институции да ја испитаат водата и да кажат за што станува збор.

Please follow and like us:
Tagged