(ВИДЕО) Песна која се шири со брзина на светлината: “Моето име е Македонија – Македонија вечна!”

Македонија

На Јутјуб, на 01 Август осамна музичката тема на „Ајга“ заедно со видео запис за песната „Macedonia forever“.

Музичката тема се оградува од сите политички партии,организации, личности, а истата доби поддршка од невладината организација „Млади за Македонија“.

Музиката и текстот ги потпишува Дарко Тасевски, додека аранжманот е авторство на Иван Тренчевски и „IT music production“.

извор: Маркукуле

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged