(ФОТО) Непријатна глетка на патот кон Велестово: Преполни контејнери и ѓубре на сите страни

Охрид

Љубителите на природата, туристите и рекреативците кои го користат патот кој води до охридското село Велестово, уште на самиот почеток ги пречекува непријатна глетка. Преполни контејнери и ѓубре на сите страни. Тие апелираат до ЈП „Охридски комуналец“ да го креваат ѓубрето почесто и да не дозволат вакви слики кои лошо влијаат на имиџот на Охрид.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged