(ФОТО) Уште не завршена комплетната реконструкција на улицата Егејска, Константин Георгиески побрза да се пофали

Охрид

Градоначалникот Константин Георгиески не издржа. После шест месеци откако започна реконструкцијата на улицата Егејска, која можеби и ќе влезе во Гинисовата книга на рекорди за најдолга реконструкција, уште не завршена побрза да се пофали на фејсбук.

Инаку реконструкцијата на улицата „Егејска“ започна на почетокот од месец март. Тогаш сегашниот градоначалник Константин Георгиески, во својство на в.д градоначалник вети дека улицата ќе биде асфалтирана веднаш штом заврши санацијата на дел од атмосферската канализација и поставувањето на сливници. Сепак од тогаш помина повеќе време, а улицата не беше асфалтирана на што граѓаните во повеќе наврати реагираа.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged