(ФОТО) Исечени палмите долж патеката од каналот Студенчишта до хотел Парк

Охрид

Локалната власт наместо да се справува со дивоградбите по препораката од УНЕСКО, повторно удри по палмите.

За разлика од претходно кога палмите по кејот се корнеа целосно, овој пат палмите се исечени.

На сечењето реагираат и граѓаните.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged