Поради болки во ногата, Марко приморан да го прекине маратонот

Охрид

Марко Пејчиновски, малиот херој, поради болки во ногата приморан да го прекине маратонот во должина од 64 километри.

По речиси пет часа поминати во Охридското езеро, Марко почувствувал силни болки во ногата поради што морал да го прекине потфатот посветен на лицата со ретки болести.

Во моментот на прекинување на маратонот, Марко се наоѓал пред Трпејца.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged