Донев до Георгиески: Трошите 100.000 евра за К-15 на вработените, а луѓето немаат вода за пиење и живеат со септички јами

Охрид

Во до гуша задолжена општина со милиони евра за кои течат камати на дневна основа, градоначалникот и директорот на “Водовод” потрошија преку 100.000 евра пари на граѓаните за да поделат К-15 на вработените, бидејќи нели средства има одвишок и се е средено. Но суровата вистина е дека граѓани кои плаќаат даноци на овој град се уште немаат вода за пиење, живеат со септички јами, газат во дупки и неасфалтирани улици во 21век. Живот за ,,сите” !, напиша на својот Фејсбук профил Сашо Донев претседател на ВМРО-ДПМНЕ OK Охрид.

Во до гуша задолжена општина со милиони евра за кои течат камати на дневна основа,градоначалникот и директорот на "…

Posted by Saso Donev on Wednesday, September 11, 2019

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged