Бродот што тоне, почнуваат сите да го напуштаат

Охрид

Бродот што тоне, наречен СДСМ, почнуваат сите да го напуштаат.

До нашата редакција стигнаа информации дека директорката на ОУ „Григор Прличев“ од Охрид, Офелија Петреска, си поднела оставка од функцијата.

Како што наведува нашиот извор причина за оставката е несогласување со матичната партија, СДСМ, и градоначалникот Константин Георгиески, поради мешање во образовниот процес.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged