(ВИДЕО) Сонцето од Кутлеш стана заштитен знак за селото Волино

Регион

Сонцето од Кутлеш стана заштитен знак за селото Волино во Општина Дебарца.

Волинчани велат дека овие знамиња нема роден што може да ги извади.

Целата репортажа на „360 степени“, погледнете ја во видеото во продолжение…

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged