Охриѓани со празен отчет порачаа: 100 дена – 100 лаги на Георгиески

Охрид

Граѓаните на Охрид симболично преку празен отчет за неработењето на Локалната самоуправа порачаа 100 дена – 100 лаги на градоначалникот Константин Георгиески.

Флаери со празен отчет се забележуваат насекаде низ градот искажувајќи го незадоволството на граѓаните кон односот на градоначалникот Георгиески и локалната власт за проблемите во градот како и неисполнетите ветувања за нови проекти.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged