(ВИДЕО) Што се истура во Охридското езеро?

Охрид

До редакцијата на ОХРИД 24 попладнево пристигна видео на кое се гледа како на стариот пат Охрид – Струга, камион во езерото истура нешто. Дали станува збор за градежен шут или е нешто друго?

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged