(ВИДЕО) Заев повторно влезе во ринг со српскиот јазик

Македонија

Премиерот Зоран Заев повторно влезе во ринг со српскиот јазик. Иако многупати досега се докажал како послаб во нерамноправната борба со падежите, исто така покажува и дека е доста упорен, па ако се водиме од онаа дека на крајот победува упорниот, ништо чудно Заев да ги победи српските падежи. Па и да ги укине.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged