(ВИДЕО) Општина Охрид ја лажеше јавноста дека ги реновирала детските игралишта

Охрид

Општина Охрид вчера преку допис до медиумите реагираше на прес конференцијата на претседателот на УМС ВМРО-ДПМНЕ Охрид, Александар Здравески, а која се однесуваше на детските игралишта во Охрид кои се заборавени од локалната власт.

Во дописот беа испратени и фотографии кои покажуваа дека општината се грижи за детските игралишта.

Но, како што велат на лагата и се кратки нозете така и оваа лага на Општина Охрид брзо и дојде крајот.

Имено од УМС ВМРО-ДПМНЕ Охрид денеска преку видео покажаа колку навистина е реконструрано игралиштето во населба Даљан.

Ден потоа…
Моменталната состојба на ,,реновираното” игралиште во Далјан
Сликите ви се лажни, како вашиот збор што лажи.
Извадете ги розовите очила и фатете се веднаш за работа, напишаа од УМС ВМРО-ДПМНЕ Охрид на фејсбук.

Ден потоа…Моменталната состојба на ,,реновираното” игралиште во ДалјанСликите ви се лажни, како вашиот збор што…

Posted by УМС Вмро-Дпмне О.К Охрид on Thursday, October 10, 2019

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged