ОК ВМРО-ДПМНЕ Охрид на средба со жителите на Пештани и Коњско

Охрид

Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Охрид денеска меѓу граѓаните на средби со месните заедници во рамките на ,,Разговори за Обнова на Македонија”. Средби и разговор на отворено со жителите на Коњско и Пештани за нивните проблеми, идеи, предлози и решенија.

Како што велат од општинскиот комитет незадоволството од Власта е огромно и пораката е јасна дека се потребни предвремени парламентарни избори и Обнова на Македонија.

Општинскиот Комитет е меѓу граѓаните на средби со месните заедници во рамките на ,,Разговори за обнова на Македонија”….

Posted by О.К. ВМРО – ДПМНЕ – ОХРИД (официјална страна) on Sunday, October 20, 2019

Местото на партијата е меѓу народот во непосреден контакт со граѓаните, па во рамките на ,,Разговори за обнова на…

Posted by О.К. ВМРО – ДПМНЕ – ОХРИД (официјална страна) on Sunday, October 20, 2019

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged