3еколи: По „бегањето“ на Мијалкoв неприфатлива е било каква друга изјава на 3aeв, Спacoвски, Mapичиќ која не почнува со „Оваа Влада поднесува…

Според аналитичарот Арсим Зеколи постои само една прифатлива постапка од премиерот и министрите за внатрешни работи и правда по бегството на Сашо Мијалков. – Шеги на страна, доколку Грујо го протнаа како „пропуст“, по „бегањето“ на СМ неприфатлива е било каква друга изјава на Заев, Спасовски, Маричиќ која не почнува со: „Почитувани граѓани, свесна за […]

Повеќе

Зеколи до СДСМ: Откачетете ја будалата пред да ве повлече во бунар

Политичкиот аналитичар Арсим Зеколи испрати порака до членовите на СДСМ, во која им порача дека треба да го сменат претседателот, Зоран Заев. „Ферски е да се каже навреме, за после да не биде ‘глумиме лудило’: СДСМ, со овој на чело изборот не ви е меѓу победа или пораз, туку меѓу чесна опозиција или ѓубриште на […]

Повеќе