(фото)Кратери во асфалтот на улицата Ванчо Николески во центарот на Охрид

Улицата Ванчо Николески, во центарот на Охрид во очајна состојба. Распукан асфалт и дупки на секој чекор. Иако се наоѓа на само неколку чекори од главното шеталиште на охриѓани и туристите оваа улица како да е заборавена од локалната власт и в.д. Градоначалникот Георгиески. Дупките се толку големи што не само што ги оштетуваат возилата, […]

Повеќе