Во Белчишта, Дебрца, пронајдена импровизирана лабораторија за производство на марихуана

На 10.02.2023 година, на подрачјето на СВР Охрид, по претходна судска наредба извршени се претреси кај осум лица (по два во Охрид, Струга, Кичево и Дебар), во кои се опфатени 10 куќи и помошни простории и две патнички возила, информира портпаролот на СВР Охрид, Стефан Димоски. Притоа, во селото Белчишта, општина Дебрца, пронајдена е импровизирана […]

Повеќе