Боки 13 објави вџашувачки информации за повеќе функционери, приложува и лични преписки

Осудениот за случајот Рекет Бојан Јовановски познат како Боки 13 преку својот правен тим до медиумската јавност објавува фрапантни информации за начинот на кој функционирала владата на Зоран Заев. Од преписките кои ги објавува заедно со отвореното писмо упатено до – Зоран Заев– Љубомир Јовевски– Вилма Русковска– Љупчо Николовски– Оливер Спасовски, може да се видат […]

Повеќе

Боки 13 со отворено писмо до Зоран Заев, открива низа скандали

Бојан Јовановски познат како Боки 13 преку својот правен тим до медиуми испрати Отворено писмо до Зоран Заев. Во писмото, Јовановски открива низа скандали поврзани со Заев, нивната комуникација, но и, како што тврди Јовановски, мешањето на Заев во судската власт. Во продолжение интегрално ви го пренесуваме писмото на Јовановски до Заев. Размислив дали да […]

Повеќе