Димитров: Ме тргаат зошто Бујар Османи е подготвен на решение со Бугарија по секоја цена, немам доверба во него

За моите позиции немаше простор во новата влада, рече во своето денешно обраќање досегашниот вицепремиер европски прашања, Никола Димитров. -Сакам да демантирам дека самиот сум се повлекол. Тоа не е точно. Јас не сум човек што се повлекува од битки. Не се повлеков затоа што чувствувам одговорност и сметам дека позициите што ги застапувам во […]

Повеќе