Васко Паскали поранешен секретар на СДСМ Охрид доби 15.000 евра оштета, го каснала пчела

Пчелар од Охрид е осуден да плати 15.000 евра оти неговите пчели каснале охриѓанец во 2014, пренесува sdk.mk. Според пресудата на Основниот суд од Охрид изречена после 8 години, лицето претрпело страв, а и имал физички и душевни болки. Според пресудата, пчеларот се задолжува на тужителот да му исплати штета за претрпени физички болки од […]

Повеќе