„Виз ер“ на 2 јули ќе ги донесе првите странски туристи на охридскиот аеродорм

Со лет со кој ќе допатуваат туристи од Холандија и Полска, „Виз Ер“ в четврток на 2 јули, ќе го отвори аеродромот во Охрид „Свети Апостол Павле“, соопшти генералниот директор на ТАВ – Македонија, Алпер Ерсој. Протоколите се подготвени и се по сите светски стандарди, а патниците мора да дојдат три часа пред летот бидејќи […]

Повеќе