Распродадени концерти и овации на aмериканската турнеја на Владимир Четкар

Од американската турнеја на Владимир Четкар останаа само уште две дестинации. На 30 ноември тој ќе настапи во Black Cat Jazz Club, најпознатиот џез клуб во Сан Франциско, a на 9 декември во Вест Палм Бич, Флорида во прочуениот Нортон Музеј на уметноста. Владимир Четкар на оваа турнеја досега настапи во Чикаго, Детроит, Кливленд и Њујорк каде концертот беше […]

Повеќе