Мисајловски: Koга и да има избори, ВМРО-ДПМНЕ ќе победи со над 20 пратеници разлика пред СДСМ

Новата анкета која покажа двојна предност на ВМРО-ДПМНЕ пред СДСМ е реалноста која се случува после овие години на неработење и неспособност на власта и сите скандали што ги следат. Затоа велиме ајде на предвремени избори, но и тие ги гледаат овие бројки и затоа се плашат од избори, вели потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски, во интервју […]

Повеќе