Барање за извинување на Сашо Донев, по повод клеветничката прес-конференција на ГДУ

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид, Сашо Донев, со реакција на денешната прес-конференција на ГДУ Охрид. Во реакцијата на Донев се вели: Портпаролот на ГДУ го допре дното. Незнаејќи како да го подобри рејтингот на својата партија почна да се служи со лаги и невистини на најнизок начин, предизвикувајќи повреда на честа и угледот на споменатите […]

Повеќе

ГДУ:Заборавени младите, заборавени старите

Зборуваме за големи проекти, а погледнете околу нас. На луѓето не им се овозможени ни  најосновните потреби. Ова трае, трае, трае со години. Забораваат дека нема големи работи има само мали со голема љубов, велат од ГДУ и додаваат. „Доста од замајувања, доста од зборови, потребни се дела, па макар тоа биле клупи за да […]

Повеќе