(ФОТО) Новиот претседател на ГФК Охрид седна на софра со фудбалерите, граѓаните прашуваат што слават

Есенската полусезона во втората фудбалска лига запад заврши. Фудбалерите на ГФК Охрид иако на почетокот влегоа со големи амбиции, сепак сезоната ја завршија на претпоследното место, односно од десет екипи, ГФК Охрид го зазеде деветтото место. Единствено екипата на Кадино која вчера беше совладана со 3-2, заврши зад Охрид. Очигледно тоа што завршија на претпоследното […]

Повеќе