Данела Арсовска отпушта 100 луѓе од ЈП Водовод – почнува реваншизмот!

Околу 100 вработени во ЈП Водовод остануваат на улица, затоа што градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, не сака да им ги продолжи договорите кои им истекуваат утре – дознава Радио Лидер. Ваквата одлука на Арсовска, доаѓа откако таа го разреши директорот на ЈП Водовод од ВМРО-ДПМНЕ, Златко Перински, затоа што не постапил по нејзиното […]

Повеќе

(ВИДЕО) Арсовска прашана дали го познава и какви релации има со извесен Аркан Керим?!

„Јас ќе поставам три прашања, а сите три прашања се однесуваат до градоначалничката Данела Арсовска, ќе отворам повеќе дилеми и на крај ќе го поставам конкретното прашање. Првото прашање се однесува на најжешката тема оваа недела, а тоа е компромитацијата на проектот за изградба на пречистителната станица, проект кој што е тежок 160 милиони евра. […]

Повеќе