33 денови посветени на детскиот балет во Охрид

Во Охрид, на потегот кај Центарот за обука на вода, 33 дена ќе се одвива едукација и концертен настап во балет за деца од 4 до 18 години. Организатор на настанот е интернационалното балетско училиште „Булфрогс балет“.  Училиштетот е препознатливо по уникатниот пристап кон балетското образование, каде секој кој има интерес да се изразува креативно […]

Повеќе