Екошпар се приклучува кон големата хуманитарна акција за Јана – Донирајте и добијте камин на пелети!

Донирај за Јана и добиј камин на пелети! Пријатели, Екошпар се приклучува кон големата хуманитарна акција за собирање средства со кои ќе се помогне лекувањето на охриѓанката Јана Арсовска. Јана е храбра девојка која има итна потреба од имунотерапија, но наиде на пречки кај институциите кои законски се обврзани да го помогнат нејзиното лекување. Сепак, […]

Повеќе