(ФОТО) Сонцето од Кутлеш во Елшани исшкртано, но повторно исчистено

Сонцето од Кутлеш кое деновиве беше нацртано на игралиштето во охридското село Елшани, некој го исшкртал со мрсни бои. Но, жителите на селото се организирале и го исчистиле, па сега повторно го краси центарот на игралиштето. Претходно ваков случај имаше и во селото Велгошти, каде исто така некој го имаше исшкртано Сонцето, кое потоа беше […]

Повеќе