(ФОТО) Лазе Таневски пријавил 5 стана, 2 куќи и земјоделско земјиште од 14 милиони денари

Државната комисија за спречување корупција (ДКСК) ги изнесе податоците од анкетните листови за имотната состојба на избраните пратеници. Пратеникот на СДСМ од Охрид, Лазе Таневски, заедно со својот брачен другар поседуваат пет стана, чија вкупна вредност изнесува 15,3 милиони денари. 3 од становите се во Охрид, а 2 во Скопје. Покрај становите, овој бизнисмен пријавил […]

Повеќе