(ФОТО) Лицата со хендикеп повторно излажани од локалната власт во Охрид

Додека власта на Зоран Заев на секој чекор ја довикува Европа, уверувајќи го народот дека го води кон истата таа Европа, самата власт се однесува недопирливо и над сите граѓани, велат од комисијата за локална самоуправа на ВМРО-ДПМНЕ. – Го потсетуваме послушникот на Зоран Заев во Охрид – градоначалникот Константин Георгиески дека со планот за […]

Повеќе

(ФОТО) Кога си директорка на паркинзите во Охрид, „може“ да паркираш и на место за инвалидизирани лица

Директорката на ЈП „Билјанини извори“, кое воедно стопанисува со паркинзите во Охрид, својот автомобил го паркирала на место означено за инвалидизирани лица. Очигледно директорката им дава „добар“ пример на останатите граѓани каде да ги паркираат своите автомобили. ОХРИД 24 Please follow and like us:

Повеќе