Нови наслови во охридската библиотека – мај 2019

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови: “Алиас Грејс” – Маргарет Атвуд “Бусола” – Матијас Енар “Детството на Исус” – Џ. М. Куци “Мрачни скршнувања” – Џон Ралстон Сол “Писма до Милена” – Франц Кафка “Шанса” – Џозеф Конрад “Рашо ја спасува планетата земја” – Мимоза Ристова “Вистински правец” […]

Повеќе