Лазански: НАТО го добива Криволак, а Македонија станува депонија за радиоактивна муниција

Српскиот воено-политички аналитичар Мирослав Лазански вели дека прифаќањето на Македонија да се понижи со промена на името заради влез во НАТО е тажен настан, кој ќе ја претвори Македонија во депонија за радиоактивна муниција. Македонија се согласи да биде понижена заради влезот во НАТО, односно не сите Македонци, туку дел од политичката елита се согласи […]

Повеќе