На местото каде што беше каснато девојчето повторно глутница кучиња – никој не реагира, граѓаните бараат помош!

Сликата е страшна, жителите во паника. На местото каде што беше каснато девојчето повторно глутница кучиња – никој не реагира, граѓаните бараат помош. Надлежните никаде ги нема да се справат со проблемот, а ветуваа дека тоа ќе го решат одма. И после две години ветувања од директорот на ЈП Охридски комуналец за решавање на проблемот […]

Повеќе